Dutch Version

Vakantielocatie in Sámara, Costa Rica

Vakantielocatie in Sámara, Costa Rica;

Bambula

Uw perfecte Costaricaanse uitvluchtplaats… Bambula Sámara is uw ideale vakantielocatie in tropische setting en met zwembad op 200 m van het Sámaraanse strand, een van de mooiste en meest geliefde stranden van Costa Rica.

Leguanen zonnebaden op en rond het terrein en niet zelden zult u de apen door de bomen op het terrein zien slingeren.
Er zijn twee ruime appartementen in het hoofdhuis en twee aparte cabines. Het hoofdhuis kan gehuurd worden als verdieping of als geheel.

Iedere verdieping bestaat uit een ruim privé-appartement met volledig uitgeruste keuken en een comfortabele woonkamer met al de nodige voorzieningen.

Onze accommodaties hebben air-conditioning, kabel-tv, wifi en warm water over het gehele terrein. Er is een wasruimte met wasmachine en droger. We bieden ook twee kamers aan in een apart gebouw, beide met eigen badkamer.
Dit is uw thuis ver weg van huis.

Het beroemde strand van Carillo met blu ribban is op 5 kilometer afstand, iets verder weg ligt ook het strand van Barrigona, ook wel het ‘Mel Gibson strand’ genoemd naar de beroemdheid die hier graag zijn vakanties spendeert.

Voor informatie en reserveringen op het strand van Sámara:

Tel: (506) 2656-1073, mobiel: (506) 8373-3150
E-mail: pierrechasle@yahoo.com

Ik heb vele jaren gereisd voordat ik me gesetteled heb op het prachtige eiland van Maui, Hawaii, waar ik 12 jaar lang de eigenaar was van het bekende Bambula Inn Bed&Breakfast. Daarna ben ik, 7 jaar geleden, naar Costa Rica verhuisd. Ik ben verliefd op de latijns-amerikaanse cultuur en de rustige natuur van de Tico’s.

Jarenland heb ik proffessionele fotografie uitgeoefend en ik doe hier in Sámara de meeste bruiloften, evenementen en strandfotografie. Ik spreek Spaans, Engels en Frans. Ik informeer u graag over alle activiteiten in Sámara of mocht u meer willen weten over Bambula.

Verder zal ik er met plezier voor zorgen dat uw verblijf in Costa Rica onvergetelijk zal zijn!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *